3 organize suç örgütüne darbe: Kocaeli de var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu Manisa merkezli 7 ilde "Mahzen-11" operasyonu düzenlendiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli'nin de aralarında yer aldığı Manisa merkezli 7 ilde "Mahzen-11" operasyonun düzenlendiğini ve 3 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, düzenlenen operasyonlarda 18 şüphelinin yakalandığı bilgisini verirken, operasyonların Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Antalya ve Balıkesir'de gerçekleştiğini açıkladı.

3 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "kara para aklama", "nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik" gibi suçlardan dolayı şüphelilerin yakalandığını açıklayan Bakan Yerlikaya, Erdoğan Şener (Şenerler), Sadrettin Avcı (Avcılar) ve ️Fedai Karal'ın (Karallar) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiği bilgisini verdi.

2 MİLYAR LİRAYA EL KONULDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlarda, 7 ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 47 otomobil, 2 tekne, çok sayıda çek, senet, araç satış sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile çok miktarda nakit para ve dijital materyale el konulduğunu belirtirken; 2 milyar liranın da ele geçirildiğini açıkladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber