35 haftalık hamileydi: Metrobüste doğum yaptı!

35 haftalık hamile Hanife Mete, Esenyurt’ta taksi bulamaması üzerine bindiği metrobüste eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yaptı.

Esenyurt'ta yaşayan 35 haftalık hamile Hanife Mete, doğum sancılarının artmasıyla birlikte eşi Cemal Mete ile hastaneye gitmek için taksi aramaya başladı. Ancak, taksi bulamayınca daha hızlı bir alternatif olarak metrobüsü tercih ettiler.

METROBÜSTE DOĞURDU

Metrobüste sancıları artan Hanife Mete, Cennet Mahallesi mevkiine ulaştıklarında, İETT şoförü durumu fark ederek komuta ve sağlık ekiplerine haber verdi. Metrobüs, güvenlik nedeniyle park alanına alındı ve yolcular başka bir araca yönlendirildi.

DESTEK OLDULAR

Cemal Mete, eşi Hanife’ye yardım ederek doğumunu gerçekleştirdi. Bu esnada İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de aileye destek oldular. Hanife Mete, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

YILMAZ ADIYLA DÜNYAYA GELDİ

Mete çifti, beşinci çocuklarına Yılmaz adını verdi. Doğumun ardından anne ve bebek, sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi'ne götürüldü.

AMBULANS GELMEDEN DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

Doğum anını anlatan Cemal Mete, “Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen doluydu. Sağ olsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğum gerçekleşti” dedi.

Esenyurt Metrobüs doğum
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber