Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi

Bursa İnegöl’de babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil taklalar atarak devrildi. Gerçekleşen kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Bursa-Ankara Karayolu İnegöl girişinde gerçekleşti. Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Zakarya A., 16 UZ 444 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, yoldan karşıya geçmekte olan iki yayaya çarpmamak için ani bir manevra yapmak zorunda kaldı. Ancak, yağışla kayganlaşan yolda araç savrularak kaldırıma çarptı ve taklalar atarak ters durdu. Kazada sürücü Zakarya A. ile araçtaki arkadaşları Salih F. (18) ve Doğan B. (17) yaralandı.

DETAYLI SORUŞTURMA

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne taşındı. Yapılan incelemede, sürücü Zakarya A.'nın, otomobili babasının izinsiz alarak arkadaşlarıyla gezmeye gittiği belirlendi. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber