Beyoğlu'nda polis memuruna saldıran zanlı yakalandı

Beyoğlu'nda yer alan İstiklal Caddesi'nde bir kişi, bir polis memuruna bıçakla saldırdı. Saldırganın çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen O.I. (34), Kasımpaşa'da yakalanarak gözaltına alındı.

Beyoğlu'ndaki saldırgan yakalandı


Olay, sabah saat 11.00 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, caddede duran bir polis memuruna yaklaşan O.I., aniden bıçakla saldırıda bulundu. Saldırı sonrası kaçan O.I., polis memurunun ensesinden bıçak darbesi almasına neden oldu. Yaralı polis, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Saldırının anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın bıçakla polis memurunun arkasından yaklaşıp saldırdığı ve ardından hızla kaçtığı görüldü. Olayın ardından, şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sonucunda O.I., Kasımpaşa'da gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şüphelinin "uyuşturucu madde kullanmak" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçlarından kaydının bulunduğu ve psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Beyoğlu İstanbul İstiklal Caddesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber