Cesedi 10 gün boyunca poşette saklamış!

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda Songül Kurt adındaki kadın uyuşturucu kullandığı Ensar Avuç'un evinde düşerek yaşamını kaybetti. Avuç'un Kurt'un cesedini 10 gün evinde sakladığı öğrenildi.

Bağcılar Yeni Mahalle'de yaşanılan olay Songül Kurt isimli kadının Ensar Avuç ile uyuşturucu almasıyla başladı. Yaşanılan olayda uyuşturucu aldıktan sonra Songül Kurt yere düşerek kafasını çarptı. Kafasını çarpan kadının hayatını kaybetmesi üzerine Avuç cesedi örtü ve poşete sardı. 10 gün boyunca saklanan cesetten çıkan kokular komşular tarafından fark edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda evde kimseyi bulamayan ekipler eve girdiklerinde kadının cesedini siyah poşete sarılı halde buldu. Yapılan araştırmalarda salonda uyuşturucu bulundu. Ekipler kadının beraber yaşadığı ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan Ensar Avuç ve olaydan sonra eve gelerek temizlik yaptıkları ve polis ekiplerine haber vermeyen R.B isimli kadın ve O.D isimli erkek şahısları gözaltına aldı.

KORKTUĞU İÇİN HABER VERMEMİŞ..

Gözaltına alınan Ensar Avuç verdiği ilk ifadesinde olay günü Songül Kurt ile birlikte evde uyuşturucu madde kullandıklarını ve kadının düşerek kafasını sehpaya çarptığını kendisinin ise kaldırmak istediğini ancak başarılı olmadığını belirtti. Sabah kalktığında kadının ölmüş olduğunu fark ettiğini ve olayın üzerine kalmasından korkarak kimseye haber vermediğini ve koku nedeniyle 4 gün önce cesedi poşete koyduğunu söyledi.

.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber