Çeşitli suçlardan aranıyorlardı: Yakalandılar!

Kocaeli’de daha önce işledikleri çeşitli suçlardan haklarında verilen hapis cezaları ile aranan 3 hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de daha önce işlediği gece vakti, yol kesmek suretiyle ya da konut veya iş yerinde yağma suçundan hakkında 5 yıl 5 ay 18 gün ağır hapis cezası ile aranan Y.E.A. (30) isimli hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

16 ayrı suçtan aranıyordu

Bursa, Milas, Bandırma ve Yalova illerinde Farklı Mahkemelerce 16 ayrı hırsızlık-iftira-sahtecilik-dolandırıcılık ve benzeri suçtan aranan ve hakkında 7 yıl, 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.K. isimli hükümlü, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Derince’de yakalanarak gözaltına alındı.

Çocukları fuhuşa teşvik etmek suçundan 3 yıl

Kocaeli’de daha önce işlediği çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık ettirmek suçundan hakkında 3 yıl hapis cezası ile aranan M.K. (39) isimli hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 hükümlü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber