Direksiyon başında fenalaşıp kaza yaptı: 1 ölü 2 yaralı

İzmit’te direksiyon başında fenalaşan sürücünün kontrolünden çıkan hafifi ticari aracın direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında eşi ve oğlu yaralanırken kendisi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Kabaoğlu Mahallesi Baki Komsuoğlu Bulvarı Bulvarında seyir halinde olan Turgay Mert (42) idaresindeki 54 ABJ 852 plakalı hafifi ticari araç, sürücüsünün direksiyon başında fenalaşması sonucu kontrolden çıkarak önce aydınlatma, sonra Elektronik Denetim Sistemi (EDS) direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın motoru dışarıya fırlarken sürücü Turgay Mert, eşi A.M. (48) ve oğlu O.Ç. (16) araçta sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDEN DÖNÜYORLARDI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle A.M. ve O.Ç. araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri kalbi duran Turgay Mert’e araç içinde dakikalarca kalp masajı yaptı. İlk müdahalelerinin ardından ambulansa taşınan baba, anne ve oğulları Kocaeli Şehir Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi. Ağır yaralanan Mert, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi için Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne giden ailenin eve dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber