Epstein adasına Kocaeli'den çocuk mu kaçırıldı?

Jeffrey Epstein'in cinsel istismar davasında korkunç bir iddia atıldı. Epstein'ın özel pilotu olan Nadya Marçinko'nun, 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Türkiye'den kaçırılan kız çocuklarının ABD'ye taşıdığını itiraf ettiği iddia edildi.

Son dönemde dünyanın gündemine bomba gibi düşen Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in cinsel istismar davasında, "pedofili adası" iddiaları Türkiye'yi de etkisi altına alıyor. Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko'nun ifadesine göre, 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Türkiye'den kız çocukları ABD'ye kaçırıldı. Epstein'ın Türkiye dahil birçok ülkeden çocukları kaçırıp Amerika'ya getirdiği iddiası, davayı daha da karmaşık hale getiriyor.

KOCAELİ'DEN ÇOCUK MU KAÇIRILDI?

Jeffrey Epstein'in pilotu Nadya Marçinko'nun verdiği ifadelerde Epstein'ın Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkeden çocukları kaçırıp Amerika'ya getirdiği iddiası ortaya çıktı. Bu çocukların pedofili ağında kullanıldığı ifade edilen iddialar, Türkiye'den 99 deprem sonrasında kaçırılan çocuklarla ilişkilendirildi.

1999 DEPREMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Kocaeli ve çevre illeri yasa boğan ve etkilerinin hala taşındığı, ailelerin yıllarca çocuklarını aradığı 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında kaybolan çocuklarla ilgili belgeler, Epstein'ın pilotu Nadya Marçinko'nun ifadeleriyle yeniden gündeme geldi. 1999 depreminde kaybolan çocuklar arasında, Epstein'ın pedofili ağına katılmak üzere kaçırılanların da olduğu iddia ediliyor. Bu şok edici iddiaların ardından, davanın geleceği ve Türkiye'deki etkileri merak konusu olmaya devam ediyor. Epstein'ın Türkiye'den kaçırılan çocuklarla bağlantısı ve bu konudaki detaylar, soruşturmanın seyrini etkileyecek gibi görünüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber