Eşini ve 2 çocuğunu vurup intihar etmişti İşte korkunç cinayetin detayları

Gölcük Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir emekli uzman çavuş, eşini ve 2 çocuğunu tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Oğlu olay yerinde yaşamını yitirirken ağır yaralanan 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan uzman çavuş ve eşi de yaşamını yitirdi. Korkunç olayın detayları ortaya çıkarken emekli uzman çavuşun eşi ile bir süredir boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Gölcük Merkez Mahallesi 4.Sokakta meydana gelen olayda emekli uzman çavuş Nevzat Acar (53) beylik tabancası ile eşi Züleyha (47) kızı Nur Sena (22) ve 28 yaşındaki oğlu Oğuz Can Acar’ı vurduktan sonra aynı tabanca ile kendini başından yaraladı. Evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tabancayla vurularak ağır yaralanan Oğuz Can Acar'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken ağır yaralanan baba, kızı ve eşi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzman çavuş ve eşi de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Çocukları engel olmaya çalıştı

Yaşanan korkunç cinayetin detayları de ortaya çıktı. Uzman çavuşun eşinden 2021 yılından bu yana boşanma sürecinde olduğu ve bu nedenle cinnet geçirerek olayı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor. 2021 yılında Züleyha Acar’ın şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açtığı eşi Nevzat Acar’ın bir süredir memleketi olan Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşadığı, olay gecesi ise Gölcük’e geldiği öğrenildi. Nevzat Acar’a apartmanın girişinde oğlu ve kızının eve çıkmasına engel olmaya çalıştığı, Acar’ın ise beylik tabancasıyla oğlu ve kızını vurduktan sonra eve çıktığı belirlendi. Bu sırada silah seslerini duyan eşi Züleyha Acar’ın ise 112 Acil İhbar Hattını arayarak yardım istediği esnada olay yerine polis ekipleri sevk edilirken duyulan silah sesleri ile sesinin kesildiği öğrenildi. Eşi Züleyha Acar’ı vuran Nevzat Acar aşağı inerek apartman girişinde başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Zonguldak’ta toprağa verilecekler

Ağır yaralanan Oğuz Can Acar olay yerinde, Nevzat Acar ve Züleyha Acar ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Yine ağır yaralanan Nur Sena Acar’ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Züleyha Acar’ın şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle eşine 2021 yılında boşanma davası açtığı, çocuklarıyla birlikte eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Nevzat Acar hakkında daha önce uzaklaştırma kararı çıkardığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemede beylik tabancası ve 3 adet şarjöre el konulurken, 3 ayrı şarjörden ateşlendiği belirlenen çok sayıda mermi kovanı bulundu. Hastane morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Nevzat Acar, Oğuz Can Acar ve Züleyha Acar’ın cenazelerinin memleketleri olan Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber