Evli çifte süpermarkette dehşeti yaşatmıştı, istenen ceza belli oldu

Derince ilçesinde süpermarkette alışveriş yapan evli çifte ateş ederek birinin ölümüne, diğerinin ise yaralanmasına sebep olan sanığın, müebbet ile 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir süpermarket alışverişi sırasında yaşanan olayda, evli bir çifte yönelik silahlı saldırı sonucu bir kişi ölmüş, diğeri ise yaralanmıştı. Şüpheli olarak tutuklanan Mustafa Ş.'nin duruşması devam ediyor. 22 Şubat 2022'de Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir süpermarket alışverişi esnasında Belfun Doğramacı (44) kalbinden, eşi Sevda Doğramacı (39) ise kolundan silahlı saldırıya maruz kalmıştı. Yaralılardan Belfun Doğramacı hayatını kaybetmiş, saldırgan Mustafa Ş. ise tutuklanmıştı.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

Olayın arka planında Mustafa Ş.'nin oğlu Batuhan'ın (18) Belfun Doğramacı'nın kullandığı aracın kaza yapması sonucunda hayatını kaybettiği ve bu olayın ardından aralarında husumet olduğu ortaya çıkmıştı. Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmada, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi cezası alan sanık Mustafa Ş. katılmazken, taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı, sanık hakkında Belfun Doğramacı'ya yönelik "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis, Sevda Doğramacı'ya yönelik "öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti. Ayrıca sanığın "silah bulundurma suçundan" da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Mahkeme heyeti, sanığın yeniden cezaevine gönderilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber