Gebze'deki palet fabrikasında büyük yangın: Diğer fabrikalara da sıçradı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde lojistik fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları 3 saat boyunca devam ediyor. Alevler diğer fabrikalara da sıçrarken, yangının büyüklüğü havadan görüntülendi.

Gebze'nin Barış Mahallesi’nde yer alan kimyasal ve yanıcı maddelerin 16'sı kapalı, toplam 21 dönümlük alanda depolandığı lojistik fabrikasında saat 04.00 sıralarında yangın çıktı.

TÜM FABRİKAYI SARDI

Yangın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Henüz bilinmeyen nedeni bilinmeyen yangın, kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gebze’de çıkan yangına 47 araç ve 132 personelle müdahale ediliyor.

ÇEVRE İLLERDEN EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. İstanbul ve diğer çevre illerden de alevlere müdahale için takviye su tankerleri ve itfaiye ekipleri geldi. 3 saat boyunca yangına müdahale edilirken, alevler yanda bulunan diğer fabrikalara da sıçradı. Fabrikada zaman zaman patlamalarda meydana geldiği bilgisine ulaşıldı. Yangının büyüklüğü havadan dron ile görüntülendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber