İzmit Fuarı'ndan Müge Anlı'ya: Acı son, kendini astı!

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı'nın programına konu olan ve dikkatleri üzerine çeken İzmit Fuarı olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Hacer Çıranoğlu isimli bir kadın, 1995'te boşandığı kocası tarafından çocuğunun evlatlık olarak verildiğini öğrendi ve onu bulma umuduyla Müge Anlı'nın programına katıldı. Çıranoğlu, çocuğunun Sakarya'da babası tarafından evlatlık olarak verildiğini ve her ne yaşandıysa eski eşinin bu durumdan haberdar olduğunu dile getirdi.

İZMİT FUARI'NA TERK ETTİ

Programa katılan Seyfi Birbir, 30 yıl önce İzmit Fuarı'nda oğlunu terk ettiğini açıkladı ve "Trenle Kocaeli Fuarı'na gittim, fuarda dolaştık. 1995'te lunaparkta çocuğuma poğaça verdim, öptüm ve orada bıraktım. Birinin onu alacağını düşündüm" dedi. Birbir, 2010 yılında çocuğunu bulduğunu ve oğlunun denizcilik yaptığını, adının Doğukan olduğunu açıkladı. Ancak, çocuğunun annesiyle yüzleşmek istemediği için bu hikayeyi uydurduğunu da açıklamasına ekledi.

CANINA KIYDI

Seyfi Birbir, yaptığı açıklamalardan kısa bir süre sonra İstanbul’da bir otelde canına kıyma girişiminde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Birbir, Sakarya’daki evine döndü. Ancak, Adapazarı Kurtbeyler Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde kendini asarak tekrar canına kıydı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Birbir’in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Müge Anlı Seyfi Birbir Hacer Çıranoğlu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber