Kaza değil cinayet! İlişkiye girmek istemeyen kız arkadaşını uçurumdan attı

Gölcük Halıdere'de araç içinde ilişkiye girmek istediği kız arkadaşının reddetmesi üzerine sinirlenen erkek arkadaşı, kız arkadaşının boynuna bağladığı ipi araca bağlayarak aracı uçurumdan aşağıya attı. Genç kız olay yerinde yaşamını yitirirken kaza süsü vermek istediği cinayeti polis ekipleri aydınlattı.

Alınan bilgiye göre Gölcük Halıdere'de 19 Mayıs gecesi saat 02.30 sularında bir kamyonetin uçurumdan aşağı düşerek kaza yaptığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren polis ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarda uçurumdan yuvarlanan 34 VM 9246 plakalı kamyonetten savrulan 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan detaylı incelemelerde Özcan'ın boyununda ip olduğu ve ipin araca bağlı olduğu üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.

KAZA SÜSÜ VERMEK İSTEMİŞ

Yapılan çalışmalarda olay gecesi Rümeysa Meriç Özcan'ın arkadaşları Tunay A. (22), E.K. (20), Y.A.A. ile K.N.K. (17) ve C.Ç. ile bulştuğu, bir süre gezdikten sonra arkadaşları ile ayrılarak erkek arkadaşı olan Tunay A. ile Halıdere Eski Köy Caddesi üzerindeki ornimanlık alana gittikleri öğrenildi. İddiaya burada Tunay A. kız arkadaşı Özcan ile ilişkiye girmek istedi. Özcan'ın reddetmesi üzerine öfkelenen Tunay A. kız arkadaşının boynuna ip bağladıktan sonra başına demirle vurarak darp etti. Özcan'ın hareketsiz kalması üzerine paniğe kapılan Tunay A. aracı boşa alarak uçurumdan aşağıya iterek olay yerinden kaçtı.

5 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yapılan çalışmalar sonucu olay gecesi birlikte olan Tunay A., E.K., Y.A.A., K.N.K. ve C.Ç. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Tunay A.'nın yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 yaşındaki K.N.K. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken ifadeleri tamamlanan 4 şüpheli ise Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber