Kazada yaşamını yitiren Mustafa son yolculuğuna uğurlandı

İzmit Kandıra yolu Yassıbağ mevkisinde belediye otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki Mustafa Enes Özşentürk'ün cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre Mustafa Enes Özşentürk’ün kullandığı 34 GMT 299 plakalı otomobil ile İzmit Kandıra yolu Yassıbağ mevkiinde karşı yönden gelen 41 AIG 543 plakalı belediye otobüsüyle çarpışmış, kazada otobüs sürücüsü ile otomobilde sıkışan sürücü Mustafa Enes Özşentürk ve yanındaki A.A. yaralanmıştı. Mustafa Enes Özşentürk ve A.A itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralanan Mustafa Enes Özşentürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan A.A'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Tamamlanan işlemlerinin ardından Özşentürk'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Başiskele Barbaros Camiine getirilen Özşentürk'ün cenazesine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, eski milletvekili Şevki Yılmaz, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Yunus Özşentürk ve Nalan Özşentürk çiftinin 4 çocuğundan biri olan Mustafa Enes Özşentürk’ün özel bir asansör firmasında çalıştığı öğrenildi. Önceki akşam ise mesai bitiminde arkadaşlarını evlerine bırakmak için yola çıktıkları sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özşentürk'ün cenazesi Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber