Kırıkkale'de kan donduran kadın cinayeti!

Kırıkkale'de gerçekleşen olayda, kaybolduktan 19 gün sonra barajda cesedi bulunan 47 yaşındaki kadının kan donduran ölüm şekli ortaya çıktı.

Kırıkkale'de kan donduran kadın cinayeti!

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner'in cansız bedeni, iki gün önce Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından Kapulukaya Barajı'nda bulundu. Olay hakkında edinilen bilgilere göre, 47 yaşındaki Yalçıner'in, tabancayla öldürüldükten sonra tel ve brandaya sarılarak bordür taşıyla Köprü köy yakınındaki köprüden atıldığı tespit edildi.

ALACAK VERECEK DAVASI

Yalçıner'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Yalçıner'in aile içindeki alacak verecek meselesi sebebiyle mahkemelik olduğu ve davanın son aşamaya geldiği aktarıldı. Eşinden ayrı yaşayan Yalçıner'in kardeşleri Ş.G. ve Y.G., sevgilisi olduğu iddia edilen D.U., akrabası K.U. ve yeğeni D.G., cinayet olayıyla ilgili oldukları gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sevgi Gülden Yalçıner cinayet Ankara Adli Tıp Kurumu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber