Kocaeli haber - Alkollü ve ehliyetsizdi ama hepsi bu kadar değil!

Körfez'de Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan alkollü ve ehliyetsiz sürücü kovalamacanın ardından yakalandı ve aracın içinden pompalı tüfek çıktı. Şahsın tüfekle bir kişiyi yaraladığı tespit edildi.

Körfez'in Yeniyalı Mahallesi Körfez Ticaret Odası mevkiinde meydana gelen olayda eldeki bilgilere göre, Yunus ekipleri, içinde pompalı tüfeği fark ettiği 37 ACD 112 plakalı otomobili durdurmak istedi ancak emniyet ekiplerinin 'dur' çağrısına uymayan kişi, aracıyla kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında Kaplan Sokak'ta yakalanan şahsı gözaltına aldı.

TÜFEKLE BİR KİŞİYİ YARALAMIŞ

Yapılan kontrollerde sürücü A.B.’nin 0.70 promil alkollü olduğu ayrıca ehliyetinin olmadığı tespit edildi. Polis aracına bindirilen A.B., emniyete götürüldü.Öte yandan, A.B.’nin otomobilde ele geçirilen pompalı tüfekle Gölcük'te bir kişiyi yaraladığı ve kolluk kuvvetleri tarafından arandığı ortaya çıktı. Yaralama olayı sonrası A.B’nin Gölcük’ten otomobille Körfez'e geldiği bildirildi. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek fişeği de bulundu. Polis, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber