Kocaeli'de suç örgütüne operasyon: 47 gözaltı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 47 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimizde faaliyet gösteren organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve çökertilmesine yönelik yürütülen dosya neticesinde takibe alınan bir gruba yönelik operasyon düzenledi. Liderliğini U.Ö. isimli şahsın yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 47 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 3 şüphelinin ise halen başka suçlardan cezaevinde bulunduğu tespit edildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ UNSURU ELE GEÇİRİLDİ

Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 18 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1349 adet mermi, 17 adet tüfek kartuşu, 11 adet şarjör, 15 adet kılıç, sustalı bıçak ve benzeri kesici alet, 1 adet lazer silah aparatı, 175.920 TL ve 5765 dolar nakit para, 2 adet uyuşturucu hap, çok sayıda çek ve senet ile dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilecekleri belirtildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber