Kontrolden çıkan otomobil refüje çıkıp ağaca çarptı! 1'i ağır 5 yaralı

İzmit Kabaoğlu Mahallesi'nde kontrolden çıkarak orta refüje çıkan ve ağaçlara çarparak savrulan otomobilde biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komsuoğlu Bulvarı üzerinde seyir halinde olan A.E.B. (27) idaresindeki 20 AEB 733 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Hızını alamayan otomobil daha sonra ağaca çarparak yola savruldu. Bariyerlere çarpıp duran otomobilin motoru yola fırlarken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçtakileri sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sonucu yaralanan şoför A.E.B. ve araçta bulunan B.B. (26), B.K. (26), M.B.A. (26) ve A.K. (26) yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yoldan kaldırırken araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Yaralanan A.K.'nın durumun ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber