MHP'li adayın evi ve iş yeri kurşunlandı!

Orduda meydana gelen olayda AK Parti ve MHP’li grup arasında encümen üyesi kavgası çıktı. Cumhur İttifakı’nın MHP’li encümen üyesi adayının evi kurşunlandı.

Yerel seçime bir aydan az bir süre kala sular durulmuyor. Geçtiğimiz Cumartesi Ordu'da meydana gelen olayda AKP ve MHP üyeleri arasında kavga çıktı. İki grup arasında çıkan kavganın encümen üyeleri belirleme tartışmaları yüzünden çıktığı öğrenildi.

MAHALLE'YE GİTTİĞİ İÇİN..

Ziyaret öncesi MHP’den Gürsel Kalaycı’nın da Abaz Mahallesi’ne geleceğini öğrenen ve Kalaycı ile siyasi ve ticari kavgaları olan AK Parti'li bir grup belediye başkanı Kiraz’ı arayarak ‘Kalaycı’yı mahallemize getirmeyin’ dediği iddialar arasında. Bu isteği geri çeviren AKP’li Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Gürsel Kalaycı ile Abaz Mahallesi’ne gitti.

DARP EDİLDİ

Mahallesine gelmesini istemeyen grup AK Partili Belediye Başkanı Kiraz'ın yanında Gürsel Kalaycı'ya saldırı da bulundu. Daha sonra Kalaycı’yı darp ederek yaralayan Y.B., Ö,B ve Ü.B. olay yerinden uzaklaştırıldı.

SİLAH ÇEKTİ

Olayın ardından sular durulmazken hırsını alamayan Gürsel Kalaycı'nın oğlu seçim etkinliklerinde babasına saldılaran AK Partili şahısı kafasından yaraladı. Karşılık veren Y.B Kalyacı'nın oğluna silah doğrulttu. Olay yerine gelen polislerin ardından kavgaya müdahele edildi. Hızın alınmadığı kavgada Y.B'nin kardeşi ise Gürsel Kalaycı'nın evini ateşe verdi. Saldırgan ise kaçtığı için henüz yakalanamadı.

BELEDİYE BAŞKANI TUNCAY KİRAZ’DAN AÇIKLAMA

Kavganın asıl sebebi encüme sayısıyla ilgili olduğu iddia edilirken olayla ilgili BirGün’e konuşan AK Parti Korgan Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Korgan adayı Tuncay Kiraz, olayın alacak-verecek davası yüzünden yaşandığını belirterek, “Benim bu konuyla ilgili bir bağlantım yok. Hatta Gürsel Kalaycı’ya giderek geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Başka bir açıklamada bulunmak istemiyorum” ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber