Okul velisini öldüren baba ve oğul adliyede

Derince Yenikent Mahallesinde bulunan bir okulun giriş kapısında aralarında husumet bulunan Murat Tosun’u bıçaklayarak ölümüne neden olan baba ile oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Derince Yenikent Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Kocaeli Öğretmenler İlkokulu’na çocuğunu almak için gelen öğrenci velisi Murat Tosun (32) iddiaya göre ardından gelmekte olan 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sırtından ve göğsünden defalarca bıçaklanan Tosun kanlar içinde yere yığılırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı haldeki Tosun, ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Baba ile oğlu gözaltına alındı

Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edilen Tosun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri okulun bahçesinde detaylı incelemelerde bulunurken olayın 2 şüphelisi olduğu belirlenen baba Mehmet K. (51) ile oğlu Bilal K. (24) olayda kullandıkları araçla Derince’de yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen baba ile oğlunun aralarındaki husumet nedeniyle Murat Tosun’u takip ettikleri ve okul önünde önce darp edip ardından bıçakladıkları öğrenildi.

3 çocuk babasıydı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba Mehmet K. ile oğlu Bilal K. adliyeye sevk edilirken Murat Tosun’un cenazesi ise tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Derince Yenikent Mahallesinde ikamet eden ve servis şoförlüğü yaptığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Murat Tosun’un cenazesi Salı günü Derince Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Derince’de toprağa verilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber