Ölüme götüren kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

İzmit ilçesinde meydana gelen trajik olayda, 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın hayatını kaybettiği kavganın şok edici görüntüleri gün yüzüne çıktı. Kavga sırasında tekme ve yumrukların hava uçuştuğu anlar, diğer gençlerin ise "Vur, devam et, durma, patlat, yüzüne vur, dizinle çak, karnına diz at" gibi çığlıklar attığı görüntülerde yer aldı.

15 Mayıs 2022 tarihinde, Kemalpaşa Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir parkta gerçekleşen olay, 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman ile 14 yaşındaki Y.K. arasında kız meselesi yüzünden çıkan bir kavgaydı. İki genç arasındaki anlaşmazlığa müdahale eden 2 kişi daha kavgaya katıldı. Şahısların saldırısı sonucu yere yığılan Kıvanç ağır yaralandı.

4 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Kıvanç Uman, yapılan müdahalelere rağmen 4 gün sonra yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olaya dair soruşturma başlatarak, H.M.K. (16), Y.K. (14), Y.A. (16), Y.S.K. (15) ve A.B.K.'yı (16) gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra Y.S.K. ve A.B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer üç şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yargılanan şüpheliler Y.K., Y.A. ve H.M.K. "kasten öldürme" suçlamasıyla dava edilirken, Y.S.K. ve A.B.K. ise "azmettirme" suçundan yargılanmaktadır. Şüphelilerin mahkeme süreci devam etmekte.

DEHŞET VERİCİ GÖRÜNTÜLER

Kıvanç Uman'ı ölüme götüren kavga görüntülerine İHA ulaştı. Görüntülerde ilk önce Kıvanç Uman ile Y.K.'nin kavga anları yer alıyor. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Kıvanç Uman'ın yere düştüğü, Y.K.'nin art arda vurduğu görülüyor. Ayrıca görüntüleri çeken çocukların ise "Vur len vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle, gücü kalmadı çak artık. Karnına diz at" diye bağırdıkları duyuluyor. Y.K'den sonra H.M.K'nin gelerek Kıvanç Uman'a yumruk attığı görüntülerin son bulduğu görülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber