Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu!

Van'da 18 gündür aranan Rojin Kabaiş'in cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım köyü sahilinde bulundu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrıldıktan sonra haber alınmayan Rojin'den acı haber geldi.

TESPİT EDİLDİ

Aramaların 13'üncü gününde Van Gölü kıyısında başörtüsü de bulunan Kabaiş için İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, itfaiye, Kızılay ve gönüllü arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar devam ederken, Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sahilinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’e ait olduğu tespit edildi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından Van'da kaybolan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, "27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." açıklamasını yaptı.

Van Rojin Kabaiş Ali Yerlikaya
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber