Rojin’in cesedinin nasıl bulunduğu da ortaya çıktı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü sahilinde bulunan cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, Diyarbakır'dan Van’a geldikten sonra 25 Eylül'de yurda yerleşti. 27 Eylül'de Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Rojin, bir daha kendisinden haber alınamayınca ailesi durumu yetkililere bildirdi.

18 GÜN SONRA ACI HABER

Rojin’in ailesi, kızlarının 18 gündür kayıp olduğunu duyurarak yetkililerden yardım talep etti. Aramaların 13. gününde, Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, Tuşba ilçesindeki Mollakasım Mahallesi sahilinde bulundu.

OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kabaiş’in cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Rojin'in ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için otopsi raporunun beklenmesi gerektiği açıklandı.

CESEDİN BULUNMA ŞEKLİ

Rojin Kabaiş’in cesedi, Mollakasım Mahallesi’nde bahçıvanlık yapan arkadaşını ziyarete giden Mehmet Emin Ankay tarafından bulundu. Ankay, saat 14.00 sularında sahilde bir karartı gördüğünü belirterek, merak ederek yaklaştığında bunun bir ceset olduğunu fark etti ve jandarmaya haber verdi.

Rojin Kabaiş Van Mollakasım Mahallesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber