Sapık öğretmen yakayı ele verdi! Müfettişlerin raporu mide bulandırdı

İstanbul’da bulunan bir okulda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan Mahmut C. hakkındaki iddiaları değerlendiren Bakanlık, okula müfettiş gönderince iğrenç gerçekler ortaya çıktı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan bir okulda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan Mahmut C. hakkındaki iddiaları araştıran müfettişlerin hazırladığı rapor kan dondurdu.

Öğretmeninin öğrencileriyle dışarı çıkarak sigara ve alkol kullandığı, bir öğrencisiyle gönül ilişkisi yaşadığına yönelik ihbarlar üzerine Fatih İlçe Kaymakamlığı, okuldan konu hakkında ön inceleme raporu istedi.

Raporda öğretmenin sınava girmemiş bazı öğrencilere yüksek puan verdiği, 10. sınıf öğrencisiyle gönül ilişkisi yaşadığı, evine çağırdığı öğrencilerle cinsel içerikli konuşmalar yaptığı yer aldı.

SINAVA GİRMEYEN ÖĞRENCİYE YÜKSEK NOT

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine göre; Mahmut C. isimli öğretmen hakkındaki iddiaları değerlendiren kaymakamlık okuldan inceleme raporu istedi. Ön incelemede; sistemde, Türk Dili ve Edebiyatı dersinden yüksek not aldığı görülen öğrencilerin, yazılı kağıdı olmadığı tespit edildi.

KIZ ÖĞRENCİYLE GÖNÜL İLİŞKİSİ

Durum Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirilince okula atanan müfettişler söz konusu öğretmenin, 2020-2021 eğitim öğretim döneminde 10. sınıf öğrencisi bir kız çocuğuyla gönül ilişkisi yaşadığını tespit etti.

ÇOCUKLARLA CİNSEL İÇERİKLİ KONUŞMALAR YAPMIŞ

Müfettişlerin raporunda, öğretmenin öğrencileri evine çağırdığı ve öğrencileriyle cinsel içerikli konuşmalar yaptığı da iddia edildi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mahmut C. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber