Seyir halindeki otobüs alev alev yandı

Bartın'da seyir halinde olan yolcu otobüsü alev alev yandı.

Bartın'da seyir halinde olan yolcu otobüsü, motor kısmından tutuşan yangın sonucunda alev alev yandı. Bartın'da meydana gelen yangın cep telefonu kamerasına kaydedilirken otobüsteki yolcular ise farklı bir araçla yola devam etti.

Bartın'dan Antalya'ya giden M.Y. idaresindeki 06 DBV 148 plakalı Mahmut Can Yüksel'in kullandığı otobüs, Bartın-Ankara kara yolunun Dolaşıklar mevkisinde seyir halindeyken alev aldı. Saat 19.30 sıralarında meydana gelen yangında İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BAŞKA BİR OTOBÜSLE GİTTİLER

Yangın kısa sürede otobüsü sararken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürmeyi başardı. Kullanılmaz hale gelen otobüste, yangından dolayı yaralanma veya dumandan etkilenen olmazken, 13 yolcu daha sonra başka bir otobüsle Antalya'ya hareket etti. Motor kısmından dumanların yükseldiği otobüste, arkadan gelen sürücüler yangını fark ederek uyarıda bulundu ve bunun üzerine yedek şoför, muavin ile 13 yolcu olmak üzere toplam 16 kişi, otobüsü terk etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber