Sır perdesi aralandı: İzmit Fuarı’na eline poğaça verip çocuğunu bıraktı

Yaklaşık 30 yıl önce kaybolan çocuğunu arayan anne, boşandığı eşinin sözleriyle şoke oldu. Çocuğunun evlatlık verildiğini düşünen anne, babasının 30 yıl önce İzmit Fuarı’na terk ettiğini düşündüğünü söyledi.

Kocaeli Haber-Sır perdesi aralandı İzmit Fuarı’na eline poğaça verip çocuğunu bıraktı

Müge Anlı’nın programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Hacer Çıranoğlu, çocuğunun 1995 yılında ayrıldığı eşi tarafından evlatlık verildiğini ve çocuğunu bulmak istediğini söyleyerek programa başvurdu. Oğlunun Sakarya’da, babası tarafından evlatlık verildiğini ve başına ne geldiyse babasının bildiğini söyledi.

''TANIMADIĞIM BİRİSİNE OĞLUMU EVLATLIK VERDİM''

Daha sonrasında programa katılan Hacer Çıranoğlu’nun eski eşi Seyfi Birbir: “ Hiç tanımadığım birisine oğlumu evlatlık verdim. Akşam karanlığıydı. Hiç kimseye haber vermeden 1995 yılında ortadan kaybolan Serdar’la ilgili 29 yıllık soru işareti. Aradan 30 yıl geçti, o günde bilmiyorum şimdi de bilmiyorum. Trenle Kocaeli’ye fuara gittim onu hatırlıyorum. Fuarda gezdirdim ama orada bırakıp bırakmadığımı hatırlamıyorum“ dedi.

ELİNE POĞAÇASINI VERİP BIRAKTIM

Seyfi Birbir, daha sonrasında arabayla gelen birisine 3 çocuğundan birini evlatlık verdiğinin yalan olduğunu itiraf ederken, Kocaeli’de İzmit Fuarı’na gittiğini oraya bırakıp bırakmadığını hatırlamadığını söyledi. Daha sonrasında Seyfi çocuğumu 30 yıl önce İzmit’te fuara bıraktığını söylerken “1995 yılında, 3 çocuğumla trenle İzmit Fuarı’na gittim. Lunaparkın orada bir çocuğumu fuarda eline poğaçasını verip öptüm bıraktım. İllaki biri alır diye düşündüm”

AMCASI ÖLDÜRMÜŞ

Programda ayrıca, ailenin 3 çocuğundan kız olanının aynı yıl evlatlık verildiği, sonra geri alındığı fakat amcası tarafından benzin dökülerek yakıldığı iddia ediliyor.

Müge Anlı İzmit Fuarı Seyfi Birbir
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber