Tavuk döner yiyen öğrenciler hastanelik oldu

Darıca ilçesindeki bir okulda, öğrencilerin tükettiği tavuk döner ve ayranın ardından bazı öğrenciler rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde yaşanan bu olay sonrasında, yaklaşık 10 öğrencinin hastanelik olduğu belirtildi. Hastalanan öğrencilerden biri olan Selen Bilgineşi, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Bugün arkadaşlarımla tavuk döner aldık ve sonra mide bulantısı yaşadık. Bir arkadaşımızın rahatsızlandığını görünce idari bölüme indik. Orada toplamda 11-12 öğrenci vardı ve hepimiz hastaneye kaldırıldık. Okul kantininin sağlıksız ürünler sattığını CİMER'e şikayet ettik ancak sesimizi duyuramadık. Bu durumun bir çözüme kavuşturulmasını istiyoruz."

"DAHA ÖNCE DE AYNI SORUNU YAŞAMIŞTIK"

Şeyma Çilgi ise benzer bir deneyimi ikinci kez yaşadığını ifade ederek, "Daha önce de aynı sorunu yaşamıştık. Okul yönetimi bu konuda yeterince ilgilenmedi. Bugün ben de hastalandım, annemi aradılar ve ailemle hastaneye gitmemi söylediler" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIĞI GÖZ ARDI EDİLİYOR"

Velilerden Müzeyyen Çilgi, okula yapılan şikayetlere rağmen benzer durumların tekrarlandığını belirterek, "Okul kantininde tarihi geçmiş ürünlerin satılması öğrencilerimizi tehlikeye atıyor. Ambulansı ve polisi çağırmamız gerekti. Çocuklarımızın sağlığı göz ardı ediliyor" şeklinde konuştu.

SELEN BİLGİNEŞİ (ÇAĞRI GÖKDEMİR - MERT GÜRENÇ/KOCAELİ-İHA)
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde okulda tavuk döner yiyerek ayran içen bazı öğrenciler, rahatsızlanarak hastanelik oldu. Veliler ise duruma tepki gösterdi.

ŞEYMA ÇİLGİ (ÇAĞRI GÖKDEMİR - MERT GÜRENÇ/KOCAELİ-İHA)
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde okulda tavuk döner yiyerek ayran içen bazı öğrenciler, rahatsızlanarak hastanelik oldu. Veliler ise duruma tepki gösterdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber