Tuvaletin camından düşüp felç kalmıştı: Hayatını kaybetti

İzmit’te 13 Haziran 2011’de meydana gelen olayda umumi tuvaletin havalandırma camı üzerinde oyun oynayan kardeşi Şennur Ülgü ile Taha Ülgü camın kırılması sonucu 4 metre yükseklikten beton zemine düşmüştü. Yaklaşık 13 senedir yatalak olarak yaşamına devam eden Talha Ülgü, 19 yaşında vefat etti.

İzmit Cumhuriyet Parkında 13 Haziran 2011’de meydana gelen olayda umumi tuvaletin havalandırma camı üzerinde oyun oynayan kardeşi Şennur Ülgü ile Taha Ülgü camın kırılması sonucu 4 metre yükseklikten beton zemine düşmüştü. Kardeşi Şennur kazayı hafif yaralı olarak atlatırken olay zamanı 6 yaşında olan Talha Ülgü beyin kanaması geçirdi.

SAĞLIĞINA BİR TÜRLÜ KAVUŞAMADI

Ağabeyi Taha’nın üzerine düşen 4 yaşındaki Şennur Ülgü tedavisinin ardından hastaneden taburcu olurken ağabeyi ise beyin hücrelerinin birçoğunun ölmesi üzerine bir daha eski sağlığına kavuşamadı ve yatağa bağlı olarak yaşamını sürdürdü. İzmit Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi adresinde ikamet eden babası Sedat Ülgü’nün bakımı ve ilgisi ile 13 yıldır hayatını yatağa ve cihazlara bağlı olarak sürdüren Taha Ülgü 19 yaşında hayatını kaybetti. Taha Ülgü’nün cenazesi ikindi namazına müteakip Terzi Bayırı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber