Valilik'ten Nurhan Ör açıklaması: Öldürüldüğü şüphesiyle 6 şahıs gözaltına alındı

Kocaeli Valiliği 2 gündür kayıp olarak aranan ve bugün aracında ölü olarak bulunan Nurhan Ör'ün ölümündeki şüpheler üzerine Kocaeli Başsavcılığı'nca alınan talimatlar doğrultusunda konunun failleri olduğu değerlendirilen 6 şahsın gözaltına alındığını duyurdu

İzmit'te oturan ve 2 günden bu yana kayıp olarak aranan tanınmış halıcı Nurhan Ör, Gebze'de, kendisine ait araç içerisinde ölü olarak bulundu. Kocaeli Valiliği de Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ör'ün ölümündeki şüpheler üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 6 şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Valilik tarafından konuyla ilgili yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi:

OLAY BÜTÜN YÖNLERİYLE İNCELENMEKTE

"07.11.2023 günü İlimiz Gebze ilçesinde Nurhan ÖR isimli şahsın kayıp olduğu bilgisinin alınması üzerine Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar sonucunda şahsın tasarlanarak öldürülmüş olduğu yönünde şüphelerin oluşması nedeniyle Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda konunun failleri olduğu değerlendilen 6 şahıs gözaltına alınarak geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır. Bahse konu olay bütün yönleriyle incelenmektedir."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber