Veteriner hekime çirkin saldırı!

Kocaeli Veteriner Hekimler Odası, paylaştığı bir video ile veteriner hekimlere uygulanan şiddete de dikkat çekti.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sağlık çalışanlarına şiddete bir yeni çirkin görüntü daha eklendi. Kocaeli Veteriner Hekimler Odası, sosyal medyada hesabından yayınladığı videoda şiddete maruz kalan bir veterinere destek gösterdi.

3 ŞAHIS TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Veteriner Hekimler Odasının paylaştığı videoya göre, Çayırova’da çalışan Veteriner Hekim Ali Özen, klinikte görev yaptığı sırada 3 şahsın saldırısına uğrayarak darp edildi. Yaşanan olaylar nedeniyle Ali Özen’in burnu kırılırken veterinerlerin Sağlıkta Şiddet Yasasına” dahil edilmemesi ise dikkat çekti. Konuyla ilgili yapılan paylaşımda Veteriner Hekimler Odasının açıklaması ise şu şekilde:

"DARP EDİLİP, ÖLDÜRÜLÜYORUZ"

“Darp ediliyoruz, öldürülüyoruz. Ama Veteriner Hekimler olarak “Sağlıkta Şiddet Yasasına” dahil edilmiyoruz. İlimiz Çayırova ilçesinde meslektaşımız Veteriner Hekim Ali ÖZEN klinikte görev yaptığı esnada üç şehir magandası tarafından darp edilmiştir.

"EN AĞIR CEZAYI İSTİYORUZ"

Yaşadığı insanlık dışı olay sonrasında burnu kırılan meslektaşımıza acil şifalar diler, olayın faillerinin en ağır cezayı almasını temenni ediyoruz. Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak hukuki sürecin tarafımızca takip edileceğini kamuoyuna bildiririz.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber