Yerlikaya paylaştı: Sahte alkole ve göçmen kaçakçılarına operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kalkan-10" ve "Çengel-6" operasyonu düzenlendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'da göçmen kaçakçılığına yönelik olarak "Kalkan-10" operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Yerlikaya, düzenlenen operasyonlarda 9 kişinin yakalandığı bilgisini verdi.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda yakalanan 9 kişiden 6'sının tutuklandığı bilgisini veren Yerlikaya, 3 kişinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı. Yerlikaya ayrıca 5 araca da el konulduğu bilgisini paylaştı.

SAMSUN'DA KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Ali Yerlikaya ayrıca Samsun'da da kaçak alkole yönelik düzenlenen "Çengel-6" operasyonu yapıldığını duyurdu. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda iki kişinin suçüstü yakalandığını açıklayan Yerlikaya, düzenlenen operasyonda da 1 ton 56 litre etil alkol ile yaklaşık 4 tonluk sahte alkol üretiminin önüne geçildiğini açıkladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber