Yerlikaya'dan sosyal medya açıklaması: Tespit çalışmaları başlatılmıştır

Milli Savunma Bakanlığı Pençe - Kilit Harekat Bölgesi'nde 6 askerimizin şehit olduğun açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise yaptığı paylaşımla, terör örgütünü öven açıklamaların yapılmasına ilişkin yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladı.

Pençe- Kilit Harekat bölgesinde akşam saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı'nın yayınladığı paylaşım yürekleri dağladı. Bakanlığın yaptığı paylaşımla harekat bölgesinde 5 asker şehit olurken, üçü ağır sekiz askerin ise yaralandığı açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı son paylaşımda ise yaralı askerlerden birisinin daha şehit olduğu açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise terör örgütünü öven açıklamaların yapılmasına ilişkin yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladı.

"SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda; "Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldırısında Şehit olan Kahraman Askerlerimize yönelik sosyal medyada 'Provokatif amaçlı olarak' terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmaları başlatılmıştır. Bu şahıslar hakkında yasal işlemler yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1745896774504436093

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber