12 günlük eşi erkek çıktı! Adam neye uğradığını şaşırdı

Endonezya'da bir adam, evlendikten sadece 12 gün sonra eşinin aslında erkek olduğunu fark etti. Makyaj yaparak kadın kimliğine bürünen kişi, durumu gizlediği için şimdi 4 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyor.

Endonezya'da 26 yaşındaki A.K, evliliğinin 12. gününde eşi olarak tanıdığı Adinda Kanza Azzahra'nın aslında erkek olduğunu öğrendi. ESH adındaki bir kişi, A.K'yi dolandırmak amacıyla kendisini kadın olarak tanıttı.

AİLESİYLE İLGİLİ YALANLAR SÖYLEDİ

Makyaj yaparak ve kadın kıyafetleri giyerek kimliğini saklayan ESH, A.K ile 2023 yılında internette tanıştı. A.K, ESH'ye ilk görüşte aşık olduğunu ve cesaretini toplayarak onunla buluşmaya karar verdiği ifadesinde bulundu. Çift, sık sık yüz yüze görüşmeye başladı ve A.K'nin evlenme teklifi üzerine, 12 Nisan 2024'te evlendiler. A.K, eşinin bazı garip davranışları olduğunu fark etmesine rağmen, erkek olduğunu asla tahmin etmediğini ifade etti. ESH, evliliği resmi olarak kaydettirmemek için A.K'ye ailesiyle ilgili yalanlar uydurarak yalnız yaşadığını, annesinin olmadığını ve babasının kayıp olduğunu söyledi.

ŞÜPHELER BÜYÜDÜ

Evlilikten kısa süre sonra, A.K'nin ailesi ESH'nin tuhaf davranışlarından şüphelenmeye başladı. ESH'nin cinsel ilişkiyi sürekli ertelemesi bu şüpheleri daha da güçlendirdi. Evliliğin 12. gününde, A.K'nin ailesi ESH hakkında araştırma yapmaya karar verdi ve ESH'nin gerçek kimliğini öğrendi. Ailesi ESH'nin babasıyla ve ev adresiyle karşılaşınca, dolandırıcılık gerçeği ortaya çıktı. A.K'nin ailesi büyük bir hayal kırıklığı ve utanç yaşarken, ESH dolandırıcılık suçlamasıyla polise şikayet edildi. ESH, mağdurdan para almaya çalıştığını itiraf ederken, 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

Endonezya Adinda Kanza Azzahra
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber