ABD’de robot polis devriyede! 1 suçlu yakalandı

ABD'nin Texas eyaletinde, kaldığı otel odasından polise ateş eden 39 yaşındaki Felix Delarosa, robot bir polis tarafından göz yaşartıcı gaz kullanılarak etkisiz hale getirildi ve yakalandı.

ABD'de robot bir polis olay yarattı. Texas eyaletine bağlı Lubbock şehrinde, şartlı tahliye ihlalinden dolayı hakkında tutuklama kararı bulunan 39 yaşındaki Felix Delarosa, kendisini yakalamak için otele gelen polislere ateş açtı. Çatışma sırasında, ekipler Delarosa’nın odasının önüne bir robot polis gönderdi. Delarosa, robotun üzerine bir çarşaf fırlattı, ancak robot bundan kurtularak odaya göz yaşartıcı gaz attı ve saldırganı etkisiz hale getirdi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kaydedilen görüntülerde, gazdan etkilenen Felix Delarosa'nın sürünerek odanın penceresinden çıktığı anlar yer aldı. Delarosa’nın odadan çıktığını fark eden robot polis, onun üzerine çıkarak kaçmasını önledi. Robot tarafından etkisiz hale getirilen Delarosa, olay yerine gelen polis ekiplerince tutuklandı. Delarosa, 2017 yılında yasa dışı madde üretimi ve dağıtımı suçlarından 20 yıl hapis cezası almıştı. Eyalet cezaevi kayıtlarına göre, Nisan 2022'de şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber