Çölde Kahreden Ölüm! 14 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu

ezayir’de, Libya sınırına yakın İlizi vilayetine bağlı çöl bölgesinde kaybolan 14 kişinin cesetleri bulundu. Cesetlerin 12’sinin uyrukları belirlendi.

Cezayir'de, Libya sınırına yakın çöl bölgesinde kaybolan 14 kişinin cansız bedenleri bulundu. Cezayir merkezli Arama Kurtarma Derneği, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, İlizi vilayetine bağlı Belkubur mevkiinde kaybolan 12'si Suriye uyruklu 14 kişinin ölü olarak bulunduğunu belirtti.

Yaşları 10 ila 57 arasında değişen 14 kişinin cesetleri, İlizi vilayetine bağlı Burc Ömer İdris bölgesindeki morga kaldırıldı. Cezayir'deki Suriye Büyükelçiliği, çölde bulunan cesetlerden 12'sinin Suriyeli olduğunu doğruladı. Ancak, Cezayir makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

Cezayir'in orta ve güney kesimlerinde yer alan çöl bölgelerinde son haftalarda sıcaklık derecelerinin 50 dereceye kadar yükseldiği belirtiliyor. Ayrıca, Cezayir'in güney vilayetleri, Afrika'dan Avrupa'ya yasa dışı yollarla geçmeye çalışan göçmenler için bilinen bir güzergah olarak biliniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber