NCT'den K-pop yıldızı Taeil, cinsel suçlar nedeniyle gruptan atıldı

NCT'den Taeil, hakkında henüz belirtilmeyen cinsel suçlar işlendiğine dair son haberlerin ardından derhal gruptan çıkarıldı. Haber, NCT'nin ana şirketi SM Entertainment tarafından doğrulandı.

Duyuru, NCT'nin ana şirketi SM Entertainment tarafından yapıldı ve bugün (28 Ağustos 2024) X'te (eski adıyla Twitter) resmi açıklamalarını yayınladılar - kamuoyuna durumun ciddiyeti ve bu tür iddialara karşı nasıl derhal harekete geçtikleri konusunda bilgi verdiler. Eğlence şirketine göre, K-pop yıldızı şu anda suçlarının soruşturulması konusunda yetkililerle iş birliği yapıyor ve hem kendisi hem de plak şirketi, ünlü müzik grubundan ayrılacağı kararını karşılıklı olarak kabul ettiler.

Aşağıdan plak şirketinin tam açıklamasına göz atın:

"Burası SM Entertainment. Taeil'in yakın zamanda cinsel suçlarla ilgili bir ceza davasına karıştığını doğruladık. Durumu incelerken, sorunun çok ciddi olduğunu fark ettik ve Taeil'in artık takım faaliyetlerine devam edemeyeceğine karar verdik. Bu konuyu Taeil ile görüştük ve gruptan çıkarılmasına karar verildi. Şu anda Taeil, polis soruşturmasında sadakatle işbirliği yapıyor. Soruşturma ilerledikçe ek ifadeler paylaşacağız. Sanatçımızın sebep olduğu tartışmadan dolayı derinden özür dileriz.” Şu anda ilgili merciler nezdinde soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber