AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi kimdir, Ne iş yapar? Nerelidir? Bünyamin Çiftçi hakkında merak edilenler neler?

Bünyamin Çiftçi kimdir?

Dilovası'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçenin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla 1976 yılında Aksaray'da doğan Bünyamin Çiftçi, eğitim hayatına Çayırova'da başlamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini bu ilçede tamamlamış, ardından İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitim alarak 1998 yılında mezun olmuştur. İnşaat Mühendisi olarak sektörde 20 yıldan fazla süredir serbest meslek hayatını sürdürmektedir.

Siyasi kariyerine AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte adım atan Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belde Teşkilatı'nda başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş ve ilçe statüsü kazandıktan sonra Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Ayrıca, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nda Teşkilat Eğitimi ve AK Parti Siyaset Akademisi'nde Yerel Yönetimler ve Lider Ülke Türkiye gibi çeşitli programlara katılarak siyasi bilgisini geliştirmiştir.

Bünyamin Çiftçi, mesleki eğitim seminerleri yanı sıra, Gebze Yüksek Teknoloji Yönetimi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde siyasal iletişim metotları üzerine eğitimler de almıştır. İngilizce bilen Çiftçi, şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa, seyahat ve kitap okuma gibi geniş bir ilgi alanına sahiptir.

Aile hayatına önem veren Bünyamin Çiftçi, evli bir aile adamıdır ve üç çocuk babasıdır. Kendisi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş olup, bu görev için halkına hizmet etmeye hazırlanmaktadır. Dilovası ilçesine katkıda bulunmayı amaçlayan Çiftçi, başarılı bir siyasi kariyerin yanı sıra geleceğe yönelik projeleriyle dikkat çekmektedir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber