Bir Derdim Var 5 Bölüm Full İzle CANLI! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Finalden önce son bölümle ekrana gelen Bir Derdim Var 5. bölüm zamanı geldi. İzleyenlerin dört gözle beklediği Bir Derdim Var son bölümün ardından Nilüfer'in sırrı açığa çıktı. 7 Aralık Perşembe günü ekrandaki yerini alan Bir Derdim Var yeni bölümde Nilüfer şizofren mi merak edildi. İşte Bir Derdim Var 5 bölüm izle full HD ekranı..

Perşembe günlerinin yıldızı Bir Derdim Var yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. 7 Aralık Perşembe günü finalden önce son bölümle yayında olan Bir Derdim Var Kuzey her şeyi itiraf etti. Bir yandan hikayenin nereye gideceği merak edilirken Bir Derdim Var oyuncuları dikkat çekti. Her hafta perşembe günleri ekrana gelen Bir Derdim Var fragman ardından yayın saati geldi. 7 Aralık Perşembe günü büyük final öncesi son bölümle ekrana gelen Bir Derdim Var 5 bölüm full izle ekranı geldi. İyi olmayan Nilüfer'in hastalığı ortaya çıktı. Kuzey, Ömer'e Nilüfer'in hasta olduğunu söyleyince olanlar oldu. Ömer duyduklarına inanmadı ve Nilüfer için telaş dönemi başladı. Bu kez hastaneye gidip Nilüfer'in hasta olduğunu Damla'ya söyleyen Kuzey bombanın pimini çekti. Peki, Nilüfer şizofren mi? İşte merak edilen Bir Derdim Var 5 bölüm izle ekranı..

KANAL D BİR DERDİM VAR 5 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR 5. BÖLÜM ÖZETİ

7 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Bir Derdim Var yeni bölümde Nilüfer iyi değil. Kuzey, Ömer'e Nilüfer'in hasta olduğunu söylüyor. Ömer duyduklarına inanmak istemiyor. Ömer, Nilüfer için telaşlanıyor ve iyi olup olmadığını soruyor. Nilüfer ise iyi olmadığını belli ediyor. Öte yandan Kuzey, bu kez hastaneye gidip Nilüfer'in hasta olduğunu Damla'ya söylüyor. Bir Derdim Var yeni bölümde küçük Kürşad annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçeklerle ne yapacağını şaşırıyor. İkisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt geliyor. Final öncesi son bölümüyle ekrana gelen Bir Derdim Var 5. bölümde Kürşad’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşad’a mesafeli kılıyor. Anne oğulun iyileşmesi ve yeniden kenetlenmesi için çabalayan Nilüfer ve ekibini de zor duruma okuyor. Kürşat’ın annesine duyduğu özlem herkesten çok Nilüfer’i etkiliyor ve Nilüfer hiç olmayacak bir işe girişiyor. Tüm bunların farkına vatan Kuzey yönetime Nilüfer'in hasta olduğunu söylüyor. Peki, Nilüfer şizofren mi? Tüm bu soruların yanıtları Bir Derdim Var yeni bölümde..

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber