Bursa’da korkunç olay! Eski nişanlısının önünde kendini vurdu

Bursa'da yaşanan trajik olay, geniş yankı uyandırdı ve büyük bir üzüntüye neden oldu. 27 yaşındaki Arda T., eski nişanlısının (Elif B.) yeni sevgilisinin bulunduğu kıraathaneye giderek cinnet geçirdi. Arda T., kıraathaneye pompalı tüfekle ateş açarak 14 aylık bir bebeğin yaralanmasına yol açtı. Olay sonrası, Arda T. eski nişanlısı Elif B.'yi zorla bir araca alarak kaçtı ve izini kaybettirmeye çalıştı.

Olayın ilk kısmında Arda T., Elif B.’nin yeni sevgilisinin bulunduğu kıraathaneye girdi ve pompalı tüfeğiyle içeriye defalarca ateş açtı. Kıraathanenin üzerindeki bir evin balkonunda oynayan 14 aylık Yusuf S. adlı bebek, saçmaların hedefi oldu ve bacağından yaralandı. Minik Yusuf, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, bebeğin sağlık durumu iyi olarak bildirildi.

DRONLA BÖLGEYİ BULDULAR

Yaklaşık 10 dakika sonra Arda T., Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu'nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.'ye ait 16 BCS plakalı otomobili silah zoruyla gasp etti. Bu sırada kullandığı hafif ticari araç yol ortasında bırakıldı. Yasin T.'nin ihbarı üzerine polis, bu olayın önceki olayla bağlantılı olduğunu tespit etti. İlk olayda kullanılan araçta tüfek ve tabanca ele geçirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, Arda T. ve Elif B.'nin gasp ettikleri araçla Cumalıkızık Mahallesi'nde bulunan ormanlık alana gittiklerini belirledi. Güvenlik güçleri, dron yardımıyla ormanlık alanda şüphelileri tespit etti. Yaklaşık 100 kişilik polis ve jandarma ekibi bölgeyi abluka altına aldı.

ESKİ NİŞANLISININ GÖZÜ ÖNÜNDE KENDİNİ VURDU

Arda T., polislerin geldiğini gören Arda T., eski nişanlısı Elif B.'ye ateş açtı. Genç kadın, bacaklarından ağır yaralandı ve kan kaybı yaşadı. Arda T. daha sonra bir süre bekledikten sonra, Elif B.'nin gözü önünde kendi kafasına tabanca dayayarak intihar etti. Polis ve jandarma ekipleri, yaralı Elif B.'yi ambulansla hastaneye kaldırırken, Arda T.'nin cansız bedeni olay yerinde bulundu. Arda T.'nin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Arda T.'nin kurye olarak çalıştığı, Elif B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bu olay, sadece mağdurlar için değil, tüm topluluk için derin bir travma yarattı ve yerel güvenlik güçleri tarafından kapsamlı bir soruşturma gerektirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber