Bursa'da omuz atma nedeniyle çıkan kavga: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Olay, Bursa'da yolda yürüyen iki kardeşin, omuzlarına çarpan bir kişiyle tartışmasıyla başladı.

Emin Gezer (30), yolda yürürken omzuna çarpan Baran Y. (25) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Baran Y. yanındaki bıçağı çıkararak Emin Gezer’i kolundan bıçakla yaraladı.Olayı gören ve kardeşini korumaya çalışan Çağlar Gezer (35), araya girerek durumu ayırmak istedi. Ancak, Baran Y. bu kez Çağlar Gezer’i de hedef alarak göğsünden bıçakladı. Şiddetli bıçak darbesiyle ağır yaralanan Çağlar Gezer, kanlar içinde yere düştü. Çevredeki vatandaşlar, Baran Y.’yi etkisiz hale getirdi ve hemen ambulans çağrıldı.

1 ÖLÜ 1 YARALI

Ambulansla Kestel Devlet Hastanesine kaldırılan iki kardeşin sağlık durumu hızla kötüleşti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Çağlar Gezer hayatını kaybederken, Emin Gezer’in durumu ise stabil olarak bildirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay yerinde linç edilmek istenen Baran Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölgede yaşanan bu trajik olay, çevrede büyük bir üzüntü ve şok yarattı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber