Denizde jetski şoku! Denizde yüzerken jetski çarptı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen korkunç bir kazada, denizde yüzerken jet ski çarpması sonucu ağır yaralanan Semra Engin, ölümden döndü.

İstanbul'da yaşayan 54 yaşındaki Semra Engin, 15 Temmuz Pazartesi günü eşiyle birlikte Bayramoğlu Halk Plajı'nda denize girdi. Akşam saat 18.30 sıralarında, dubaların yakınında yüzdüğü sırada, henüz kimliği belirlenemeyen bir jet ski Engin'e çarptı.

‘KİME ŞİKAYET EDERSEN ET’

Başından ciddi şekilde yaralanan Semra Engin, kanlar içinde kıyıya çıkmayı başardı. Olay yerinde bulunan iki kişi, çarpmanın ardından kaçtı ve Engin, onları tanımlayarak şöyle konuştu: "Sol elini kaldırarak, 'Kime şikayet edersen et' dedi. Küfrünü etti, jet skisine bindi ve beni orada bırakıp gitti." Engin, olayın ardından hastaneye kaldırılarak başına 6 dikiş atıldı. Polis merkezine giderek şikayetçi oldu ve jet ski sürücüsünün bulunmasını talep etti. Olayla ilgili yaşadıklarını anlatan Engin, jet skilerin sahilde gürültü yaptığını ve kendilerine defalarca uyarıda bulunduklarını belirtti.

ETRAFIMDA KAN VARDI

Suyun içinde kendisini kanlar içinde bulan Engin, "Gözlerim açık, etrafım kan içindeydi. Sol elimi kafama koyarak sırt üstü çıkmaya çalıştım" diye konuştu. Doktoru, iyileşemezse ameliyat olacağını ve dikişlerinin mükemmel olmadığını ifade etti. Semra Engin, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerin harekete geçmesini istedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber