Denizli’de kablolu işkence! Karısını işkence ederek öldürmüş

Denizli'nin Tavas ilçesinde, 34 yaşındaki üç çocuk annesi Müge Elbeli'nin ölümüne neden olan koca Mehmet Ali Elbeli, olayın tüm detaylarını tek başına üstlendiğini iddia etti.

Olay, Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'ndeki bir müstakil evde meydana geldi. Mehmet Ali Elbeli, eşi Müge Elbeli'yi evde ipe bağladıktan sonra kabloyla döverek ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayarak işkence etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası, jandarma ve sağlık ekipleri eve geldiklerinde Müge Elbeli'yi ölü olarak buldu. Cenaze, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

ZANLI VE ARKADAŞLARI YAKALANDI

Mehmet Ali Elbeli, cinayetten sonra arkadaşları A.K., S.S., ve F.Y. ile birlikte olay yerinden kaçtı. Ancak, olayın ardından S.S.'nin evine giderek eşi Müge'nin durumunu merak eden Elbeli, evin önündeki kalabalığı görünce panikleyip kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri, Elbeli'yi karanlıkta dolaşırken yakalayarak gözaltına aldı. Diğer şüpheliler A.K. ve S.S. evlerinde, F.Y. ise kale ilçesinde yakalandı.

ÇOCUKLARIN OLAY YERİNDE OLMADIĞI İFADE EDİLDİ

Mehmet Ali Elbeli, cinayeti cezaevindeyken karısının uyuşturucu madde kullanması ve kendisini aldattığı şüphesiyle işlediğini öne sürdü. Elbeli, tüm işkenceleri tek başına ve tek koluyla gerçekleştirdiğini iddia etti. Jandarma ekipleri, şüphelileri çapraz sorguya aldı ve cep telefonlarına el koydu. Ayrıca, cinayet anında çiftin çocuklarının bir yakının yanında olduğu belirtildi. Müge Elbeli'nin, kocasının cezaevinden çıkışını sosyal medya üzerinden "Bugün hasret son buluyor. Müge'nin Malisi geliyor. Dakikalar kaldı" şeklinde duyurduğu ve mutlu olduğunu belirttiği paylaşımı, olayın ardından dikkat çekti. Elbeli'nin cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber