Direksiyon başında alkollü yakalandı! Çek ben zaten meşhurum

Aksaray'da düğünden çıktıktan sonra direksiyon başında alkollü olarak yakalanan müzisyen, basın mensuplarına “Beni asla unutma” diyerek tehditte bulundu.

Olay, gece saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde gerçekleşti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, mahalle sokaklarında devriye gezdikleri sırada, 68 ABA 892 plakalı minibüsün polis aracına çarpmaktan son anda kaçındığını gördü. Polis ve bekçiler, minibüsün sürücüsü R.Y.’yi (26) durdurup ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı. Sürücünün alkollü olabileceğinden şüphelenilerek trafik ekipleri çağrıldı. Kısa süre içinde gelen trafik polisleri, R.Y.’nin alkol testini yaptı ve sürücü 0.93 promil alkollü çıktı.

GARİP TEHDİT

Polis aracı başında gerçekleştirilen yasal işlemler sırasında, kendini müzisyen olarak tanıtan ve ünlü olduğunu iddia eden R.Y., basın mensuplarına, “Çek lan çek. Zaten meşhurum, beni herkes Aksaray'da tanır” şeklinde konuştu. Yanında bulunan arkadaşı ise basın mensuplarına, “Sanatçı bu adam, arabasını çekme, onu çekme” diyerek müdahale etmeye çalıştı. Müzisyen olduğunu belirten sürücü ve arkadaşı, aracın çekilmesine tepki gösterirken, polis ve bekçiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Sürücüye ehliyetine 6 ay süreyle el konularak ve alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesildi. Olayın sonunda, basın mensuplarına “Asla unutma beni” diyerek tehditte bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber