Erdoğan'dan İmamoğlu'na: 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Gayrettepe- Kağıthane metrosunun açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik olarak; "İstanbul'u yönetenlerin 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Gayrettepe- Kağıthane metro hattının açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, açılış töreninde yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik olarak; "Seçim vakti geldi muhalefette panik havası başladı. İstanbul'u yönetenlerin 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor!" sözlerini kullandı.

"MİLLETE TEPEDEN BAKANLAR KAYBETMEYE MAHKUMDUR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninde yaptığı açıklamada; "Millete tepeden bakanlar kaybetmeye mahkumdur. Bunu seçim gecesi de göreceğiz, İstanbul muradına erecek" dedi. Erdoğan ayrıca yeni metro hattı sonrasında İstanbul Havalimanı ile Taksim arasındaki mesafenin 41 dakikaya ineceğini belirtirken, yolcu kapasitesinin de 600 bin kişi olduğunu ve Gayrettepe ile İstanbul Havalimanı arasındaki mesafenin 30 dakikaya ineceğini söyledi.

"MURADANIZA SAHİP ÇIKACAKSINIZ"

Erdoğan; "Siyasetin inişli çıkışlı yolculuğunda bugüne kadar çok haksızlık ve hukuksuzlukla karşılaştık ama yılmadık yılgınlığa kapılmadık. İstanbul bugün mevcut durumundan çok daha kötüye gitmediyse bunun en büyük sebebi bizim elimizi taşın altına koymamızdandır. İstanbul muradına erecek. Siz de muradınıza ermek istiyorsanız muradınıza sahip çıkacaksınız. Bunlar altılı masada beraber değiller miydi? Gerekirse 16'lı masa kurarız demediler mi? Ne oldu bunlara? İçtikleri çayın dumanı kalkmadan birbirlerini ihanetle suçluyorlar. Bunun adı siyasi basiretsizliktir" ifadelerini kullanırken; " Seçim vakti geldi muhalefette panik havası başladı. İstanbul'u yönetenlerin 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor!'' diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber