ERKAN ESEN İLE DOKTORA SORUN bu akşam!

? Erkan Esen ile Doktora Sorun Programı Bu Akşam: Sara Pour İle Özel Bir Röportaj!

Merakla beklenen "Erkan Esen ile Doktora Sorun" programı bu akşam ekranlarda! Saat 20.00'de başlayacak olan programın bu haftaki konuğu, alanında uzman doktor, eczacı ve dekan yardımcısı Sara Pour olacak.

? Konu: Sağlık, Eczacılık ve Eğitim Üzerine Derinlemesine Sohbet!

Programda, sağlık sektöründeki güncel sorunlar, eczacılıkta karşılaşılan zorluklar ve eğitim alanında yapılan yenilikler gibi konular masaya yatırılacak. Sara Pour'un deneyimleri ve uzmanlığı, izleyicilere önemli bilgiler sunacak.

Erkan Esen'in sorularıyla Sara Pour, kendi kariyer hikayesini paylaşacak ve gelecekteki projelerinden bahsedecek. Sağlık, eğitim ve eczacılık alanındaki tecrübeleriyle izleyicilere ilham verecek.

? Unutulmaz Bir Sohbet İçin Bizi İzleyin!

Siz de sağlık, eğitim ve eczacılık konularına ilgi duyuyorsanız, bu akşamki "Erkan Esen ile Doktora Sorun" programını kaçırmayın! Saat 20.00'da Nokta TV'de başlayacak olan program, unutulmaz bir sohbet ve bilgi dolu anlar vadediyor.

Programı izlerken aklınıza takılan soruları sosyal medya üzerinden paylaşabilir, Sara Pour'a ve Erkan Esen'e sorularınızı iletebilirsiniz. İzleyici katılımıyla daha etkileşimli bir deneyim için bu fırsatı kaçırmayın!

? Tarih: [Programın Yayın Tarihi]

⏰ Saat: 20.00

? Kanal: Nokta TV

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber