Gökhan Ercan o fotoğrafa girmedi!

CHP İl Kongresini kurultay delegeliği tartışmaları nedeniyle terk eden İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İl Başkanı Bülent Sarı ve partililerin verdiği güçlü fotoğrafa girmedi. İşte detaylar…

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen kongrede il başkanı seçilmişti. Başkan Sarı, bugün saat 15:00’te Kocaeli Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. CHP Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, ilçe başkanları, ilçe

HÜRRİYET KATILMADI

Nokta TV ekranlarına çıkarak parti içerisinde kendisinin kötü ilan edildiğini anlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP için oldukça önem arz eden bu mazbata törenine katılmadı. Partinin tüm dinamiklerinin yer aldığı mazbata törenine Hürriyet’in katılmaması, dünkü açıklamalarıyla pek de uyuşan bir yaklaşım olmadığı şeklinde yorumlandı.

MERAK EDİLİYORDU

Mazbata töreninin dikkat çeken detaylarından biri de CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan oldu. İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, hatırlanacağı üzere il kongresindeki kurultay delegeliği tartışmaları nedeniyle sert açıklamalar yapmış, ekibiyle birlikte kongrede oy kullanmadan alanı terk etmişti. İşte bu hadisenin ardından İl Başkanı Bülent Sarı ile İlçe Başkanı Gökhan Ercan arasındaki diyalog merak ediliyordu.

BİRLİKTELİK FOTOĞRAFI

Gökhan Ercan, Bülent Sarı adliyeye girmeden önce yanındaydı. Daha sonra İl Başkanı Sarı mazbatasını aldı. Hemen hemen alana gelen tüm partililer, milletvekilleri ve ilçe başkanları, Kocaeli Adliyesinin merdivenlerindeki basın açıklamasında Bülent Sarı’nın arkasında toplandı ve CHP’de birliktelik fotoğrafı verildi.

O FOTOĞRAFA GİRMEDİ

Fakat bu toplu fotoğraf çekilirken İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, yanındaki isimlerle birlikte kareye girmedi. Kocaeli Adliyesi merdivenlerinin sol çaprazındaki alanda ekibiyle birlikte bekleyen Ercan’ın fotoğraf karesinde yer almaması, İl Başkanı Bülent Sarı ile aralarının hala serin olduğu şeklinde yorumlandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber