GÜNDOĞDU GIDA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? Gündoğdu Gıda Kişi Başı Kaç Lot Verdi?

Talep toplama günlerini geride bırakan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. hisseleri 35 TL olarak satın alındı. GUNDG hisse kodlu Gündoğdu Gıda borsa işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Gündoğdu Gıda halka arz borsada ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı..

GUNDG hisse kodlu Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. halka arz sona erdi. 15 Ağustos Perşembe ile 16 Ağustos Cuma günleri talep toplayan Gündoğdu Gıda halka arz hisse fiyatı 35 TL olarak işlem gördü. Halka arz alım satım yapan vatandaşların merak ettiği Gündoğdu Gıda halka arz lotları dağıtıldı. Peki, Gündoğdu Gıda halka arz borsada ne zaman işlem görecek? İşte merak edilen Gündoğdu Gıda halka arz hisse sonuçları..

GÜNDOĞDU GIDA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

SPK onaylı Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. 15-16 Ağustos 2024 tarihlerinde satın alındı. Kişi başı 17-18 lot dağıtımı yapılan Gündoğdu Gıda GUNDG Bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek. Şirketin borsada işlem göreceği tarih henüz açıklanmadı. Gündoğdu Gıda borsa işlem tarihi açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.

GÜNDOĞDU GIDA KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERDİ?

Halka arz alım yapan yatırımcılar için Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. hisselerinden kişi başı 17-18 lot dağıtımı yapıldı. Şirket GUNDG Bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber