Hatay’da büyük kavga! Şoförün kulağını ısırarak kopardı

Hatay'da, bir yolcu ile minibüs şoförü arasında 'lan' kelimesi yüzünden yaşanan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı ve olayın şiddeti dehşet verici bir boyuta ulaştı.

Erzin ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan Şefik Vural, 16.00'da Erzin-Adana seferine çıkmak üzere aracıyla hazırlandığı sırada, araca son anda binen bir yolcu ile ücret tartışması yaşadı. Yolcunun ‘al lan’ şeklindeki yanıtı üzerine Vural, tepki gösterdi ve ‘hayırdır’ dedi. Ancak, yolcu H.T., küfürlü bir şekilde karşılık verdi ve bu durum üzerine öfkelenen H.T., Vural'a saldırarak minibüs şoförünü yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Şiddetli boğuşma sırasında Vural'ın kulağı koparken, meslektaşları hemen yardıma koştu ve Vural'ı H.T.'nin saldırısından kurtardı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansırken, aynı zamanda H.T.'nin Vural'ın cebinden düşen parayı alıp cebine koyduğu anlar da görüntülendi. Hastaneye kaldırılan Vural, sürenin geçtiği için kulağı dikilemeyip 10 gün sonra yeniden ameliyat edilmek zorunda kaldı. Olayın ardından tutuklanan H.T.'nin, birkaç gün önce başka bir kişiyi de ısırdığı ve 5 dikiş attırdığı bilgisi de ortaya çıktı.

'CEBİMDEN DÜŞEN PARAYI CEBNE KOYDU'

Minibüs şoförü Şefik Vural, kendisine saldıran kişinin cebinden düşen parayı da aldığını belirterek, yaşananları detaylandırdı. Vural, "Adana'ya saat 16.00'da seferim vardı. Araç hareket etmeden önce, kapıyı açarak Adana'ya gitmek isteyen bir yolcu aldı. Ücretini sorduğumda ‘al lan’ diyerek parayı verdi. Tepki olarak ‘hayırdır’ dedim ve küfürle karşılaştım. Boş bulunduğum anda hızlıca yumruk attı ve üzerine çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. Arkadaşlarım olaya müdahale etti ve saldırganı araçtan indirdi. Bu sırada elimdeki para yere düştü ve o parayı da alıp cebine koydu. Bu görüntüler kameralar tarafından kaydedildi ve sonuna kadar davacıyım," dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber