HIRVATİSTAN İTALYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: UEFA EURO 2024 Hırvatistan İtalya Maçı İzle! TRT1 Canlı Maç İzle Hırvatistan İtalya Full HD Kesintisiz

EURO 2024 B Grubu'nda mücadele eden Hırvatistan ile İtalya karşılaşması için geri sayım başladı. 24 Haziran Pazartesi günü karşı karşıya gelecek olan Hırvatistan İtalya maçı canlı izle araştırmaları hızlandı. Maç öncesi 3 puanı olan İtalya avantajlı konumunu sürdürmek istiyor. Peki, Hırvatistan İtalya maçı nereden izlenir? İşte UEFA EURO 2024 Hırvatistan İtalya maçı canlı izle linki..

EURO 2024 karşılaşmalarında sıra Hırvatistan ile İtalya müsabakasına geldi. A grubunda oynanan üçüncü maçların ardından gruptan İsviçre ve Almanya çıkmayı başardı. 24 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan B grubunda günün adı Hırvatistan İtalya oldu. Grup ikinciliği için kozlarını paylaşacak olan Hırvatistan İtalya maçı canlı izle şifresiz ekranı geldi. Günün galibi rakibinin önüne geçecek ve 4 puanla grup ikincisi olmayı garantileyecek. İşte UEFA EURO 2024 Hırvatistan İtalya maçı canlı izle linki..

UEFA EURO 2024 HIRVATİSTAN İTALYA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HIRVATİSTAN İTALYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

Hırvatistan ile İtalya’nın gruptan çıkma mücadelesi verecekleri UEFA EURO 2024 B grubu maçı 24 Haziran 2024 Pazartesi günü oynanacak. Hırvatistan İtalya maçı Hakem Danny Makkelie yönetecek. 24 Haziran Pazartesi günü saat 22.00’de başlayacak olan Hırvatistan İtalya karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek. UEFA EURO 2024 Hırvatistan İtalya maçı canlı izle yukarıdaki linke tıklayarak şifresiz şekilde takip edebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber