İngiltere'de 2 öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen hamile kaldı: 6,5 yıl hapis cezası aldı

İngiltere'de 30 yaşındaki öğretmen Rebecca Joynes, 15 yaşındaki iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girme suçundan 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'de şok edici bir olay meydana geldi. 30 yaşındaki öğretmen Rebecca Joynes, birden fazla lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Bir öğrenciyle telefonla mesajlaşırken ailenin dikkatiyle ortaya çıkan bu olay, ülkede büyük yankı uyandırdı.

ÖĞRENCİSİNDEN HAMİLE KALDI!

Ailenin Joynes için şikayetçi olması üzerine istismarcı öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda edinilen bilgiye göre Rebecca Joynes'in, ilişkiye girdiği öğrencilerin birinden hamile kaldığı ortaya çıktı.

Bebeğin kimden olduğu ise DNA testiyle belirlenecek.

CİNSEL İSTİSMARI REDDETTİ!

Bahsi geçen öğrencilerden bir tanesi kendisinin ve arkadaşlarının daha önce şaka yollu olarak öğretmenlerini numarası için rahatsız ettiklerini ve bir ilişkisi olup olmadığını sorduklarını vurguladı. The Mirror’da yer alan haberde Rebecca Joynes'un öğrencisinin ilk SMS’ine cevap vermediği fakat ders sonrası öğrencisinin "Beni görmezden geldin" mesajına cevap verdiği belirtildi.

Mahkemeye göre, Joynes görüşmelerinden önce öğrencisine pahalı bir hediye aldı ve onu arabasıyla dairesine götürdü. Öğretmeni, öğrencisiyle geceyi birlikte geçirdi. Konuya ilişkin mahkemeye de yansıyan suçlamalar üzerine Joynes, cinsel ilişki yaşandığını reddetti.

Mahkemede öğretmeni arabasıyla onu aldıktan sonra ne olmasını beklediği sorulan 15 yaşındaki öğrenci "Dürüst olmak gerekirse bunun olmasını beklemiyordum, bunun olacağını beklemiyordum ama oldu. Tanışmayı ayarladığımızda, eğer benim yaşımdaysanız benim konumumdaki herkesin bunu yapacağını hissediyorum. O güzel” ifadelerini kullandı.

Joynes’un 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi ise ona hamile olduğunu açıklamasının ardından sona erdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber